17. syyskuuta 2015

Fortune Cookies - Onnen keksit

Tein tytön ristiäisiin kaikille vieraille Fortune cookies - onnen keksit.

"Keksien" sisältä löytyi suurien ajattelijoiden sanomisia :D 
Etsin netistä kuuluisien filosofien sanontoja, kuten: "Itsensä voittaminen on voitoista ensimmäinen ja paras." Valitettavasti en löytänyt tarpeeksi hyviä filosofien lauseita, joten sekoitin pakkaan mukaan lasten suusta sanottua, kuten: "Jos on metsässä ja aivot putoavat ulos, ei löydä enää kotiin koska ei voi ajatella selvästi. MÅRTEN 4 v." 

Näin ne tehdään:

  • Tarvitset sakset, kynän, kaksipuolista teippiä, paperia ja pyöreän muotin. Tähän sopii myös esimerkiksi pyöreä hillopurkin kansi.

ALOITETAAN


1. Piirrä muotin avulla ympyrät paperin kääntöpuolelle ja leikkaa. Itse laitoin usean paperin päällekäin, jolloin säästin kummasti aikaa.



2. Leikattu ympyrä ja liuska paperia, johon haluttu teksti kirjoitetaan. Säästät huimasti aikaa, kun kirjoitat ja leikkaat nämä valmiiksi ennen taittelua.




3. Taita ympyrä kevyesti puoliksi. Paina vain keskikohta alas (kynän osoittama kohta). Älä siis taita koko reunaa.


4. Käännä ympyrä toisin päin niin, että taitoskohta on pystysuunnassa edessäsi. kieritä ympyrä rullaksi ja laita kirjoituslappu sisään. Se kannattaa taittaa valmiiksi.


5. Taita rulla sormien välissä yhteen. Jos taitos on pystysuorassa rullassa, taittaminen onnistuu hyvin. Jos taitos on vinossa, avaa rulla, ja tee 4.kohta uudestaan.


6. Laita taitoksen väliin pala kaksipuolista teippiä ja paina.
Sitten on valmista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti